Syksyn viimeiset ulkotreenit

Niin se talvi pikkuhiljaa koittaa, eilen oli näillä näkymin viimeiset ohjatut treenit Ojangossa, jatkossa olemme Keravan hallilla. Saas nähdä miten paljon pitoa mattopohja tarjoaa Tinolle, Pippinillä ja Ironilla ei ainakaan ole ollut pohjan kanssa ongelmia aikaisempina talveina.

Olen pidempään ainoastaan vapaaharkkaillut Ironin kanssa, kun en ole halunnut osallistua ohjattuihin treeneihin vauhtiongelman takia. Pippin on sitten vuorostaan saanut osallistua ohjattuihin parin vuoden tauon jälkeen. Olen siis kyllä vapaatreenannut Pippinin kanssa, eli agista ei ole ollut taukoa, mutta en ole ottanut sille ryhmäpaikkaa pariin vuoteen koska mielestäni vapaaharjoittelu on riittänyt meille. Pippinin iänkin takia meinaan jatkaa pääsääntöisesti pelkällä vapaaharjoittelulla koska en halua rasittaa herraa turhan paljon, etenkin kun toistojen määrä kyllästyttää sitä. Nyt Pippin pääseekin ainakin toistaiseksi taas vapaaharjoittelijan rooliin kun Ironin treenivauhti rupeaa taas olemaan kohdillaan ja ohjatut treenit kutsuvat :)

Iron pääsi toisin sanoen eilen Anne Saviojan vetämiin treeneihin. On kyllä hauskaa tehdä pikkumustan kanssa, reagoi ohjaukseen eri tavalla kuin Pippin ja tekee tekniikka-treeniä/ kuvioita kivasti. Iron liikkui suorilla/ lähettäessä hyvin, käännöksien kanssa on vielä työmaata jotta saisin Ironin suorittamaan ne nopeammin, mutta vauhdillisesti on silti edistynyt viime kevään jäljiltä.

Pippin pääsi vapaaharkkailemaan. Tuli ainakin harjoiteltua kepeille lähettämistä ja etumatkan ottoa, takaakiertoja, jaakotuksia ja putkeen menoa kuolleesta kulmasta. Pippin oli intoa täynnä ja teki töitä hienosti!

Tinon kanssa teimme useammassa pätkissä kujakeppejä, hyppysuoraa, putkea ja pentupuomin alasmeno-kontaktia. Tino reagoi edelleen vahvasti minun liikkeeseen ja jää katsomaan minua sen sijaan että suorittaisi esteitä. Edelleen vaan paljon palkkaamista eteen.

Kommentit