Pätevä pikkumusta

Eilen Melle taas veti Ironin ryhmän treenit. Rata oli kivan sujuva ja putkirikas. Ironilla oli hyvä vire ja teki hommia tosi kivasti! Alussa oli pakkovalssin paikka hypylle (eli hyppy, takaa hyppy, siitten suoraan putkeen, nämä 3 samassa linjassa). Pakkovalssi tuntui kuitenkin hitaalta/ huonolta vaihtoehdolta ja kokeilin ihan perinteistä takaa-lähetystä ja vetoa jotta sain Ironin mukaan putkelle - tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Suorasta putkesta mentiin sivulle mutkaputkelle, tässä Iron aina ajautui pitkälle suoraan kun tuli ulos suorasta putkesta ja joutui korjaamaan linjaa mutkaputkelle - ei kuitenkaan haitannut menoa :)

Kepeille oli avokulma ja mietin miten Iron onnistuisi siinä, kun avokulmien kanssa on ollut vähän ongelmaa. Lähetin mahd. kaukaa ja Iron meni reippaasti ja varmasti oikein sisään, ihanaa! Pystyin hyvin vielä takaaleikkaamaan ja lisäksi ottamaan etumatkaa keppien päässä jotta sain seuraavan hypyn kierrätettyä takaa ja siitä suoraan A:lle. Iron meinasi varastaa kontaktilta, mutta muistikin miten se kuuluu suorittaa ja pysähtyi viime tipassa, Iron on kyllä niin kiltti. A:n jälkeen oli muurin kierto ja Iron teki sen tosi hienosti pienellä karteella! Suorasta putkestakin kääntyi tosi hyvin 180 astetta puomille! Nämä kierrot ja suoran putken jälkeen kääntymiset ovat yleensä olleet meidän kompastuskivet, mutta nyt onnistuivat kyllä tosi mahtavasti.

Puomin jälkeen oli muuri ja mutaputken kauimmaiseen päähän. Vein perinteisesti saattamalla, mutta oli tosi kökkö ja Iron ei jotenkin hahmottanut oikeata putkeä (radalla oli 3 putkea lähekkäin samssa kohdassa). Kokeilin valssilla muurin jälkeen ja sieltä vedolla putkeen ja leikkaus, ja tämä oli loistava, ei mitään epäselvyyksiä. Noi vedot toimivat siis tosi hyvin Ironin kanssa! Loppukiemuratkin onnistuivat hienosti ja vauhti säilyi läpi treenin. Päätinkin lopettaa treenit aika lyhyeen kun meni niin hyvin. Pätevä pikkumusta!

Pippin pääsi vähän hurjastelemaan ennen Ironin treenejä, herra oli aivan tohkeissaan ja ehkei ihan kuulolla ;)

Tinon kanssa tein pakkovalsseja, pöytää, eteenharjoitusta ja takaakiertoa. Pakkovalssit vaativat vielä työtä, mutta onnistuivat jo paremmin kuin viimeksi.

Kommentit