Irrottelua ja käynti osteopatin luona

Tämä viikko on ollut aika agility-niukka. Maanantaina oli Tinon treenit, mutta Ironin torstain-treenit jäi väliin koska Tinolla oli aika osteopati Maaria Kaiperlalle. Tino oli kaikin puolin melko tasapainoinen ja Maarian mielestä lonkkien rakenne on tosi hyvä ja vahva, mutta etupää hakee edelleen asentoaan, vaikka oli paljon parempi kuin kuukausi sitten. Maaria kehui taas pojan luonnetta, etenkin sitä että Tino osaa rauhoittua niin hienosti vaikka on selkeästi vilkas. Olemmekin työstäneet tota rauhoittumista aika paljon agi-treenien/ -tapahtumien yhteydessä ja Tino asettuu nykyään jo tosi kivasti lepäämään vaikka on hälinää ympärillä.

Vaikka agilityä on harrastettu vähemmän tällä viikolla, niin meidän koiralauma on silti päässyt irrottelemaan jottei energiaa kertyisi liikaa :) Tino on parina päivänä juossut Virpin whippet-tyttöjen, Wiiman ja Windyn kanssa, ja silloin vauhti on kyllä ajoittain päätä huimaava. Pippin ja Iron eivät pahemmin viitsi lähteä juoksuun mukaan, vaan puuhastelevat omiaan.

Huomenna olisi silti taas agility-rikas päivä tiedossa. Oili ja Pete pitävät koulutuksen nuorille/ aloitteleville koirille ja Tino pääsee tietenkin mukaan :) Ja jottei tulisi turhan pitkä tauko treenaamisesta, niin maanantaina on taas Tinon omat ryhmä-treenit. Ironille ja Pippinille on tosin luvassa vielä pientä taukoa ja pojat pääsevät vasta torstaina kentälle (tai siis hallille), eli niillä olisi sitten takana 1½ viikon tauko.

Kunhan taas tulisi kauniita syyspäiviä, niin pitää ottaa kamera mukaan metsäkävelylle! Meidän pieni pentu on jo reilut 7 kk ja painoa on n. 15 kg, korkeutta taitaa olla n. 51-52 cm.

Kommentit