Hyvää ja huonoa

Eilen Melle veti Ironin ryhmän treenit. Ironilla ei mielestäni ollut niin hyvä vauhti kun mitä sillä on nyt taas välillä ollut. Kyllä se välillä, eli suorilla meni reippaasti, mutta käännökset valuivat ja olivat hitaat. Hienosti kuitenkin onnistui persjättö keppien päässä, jaakotus kohdassa missä valssi aiheutti hitaan ja pitkän käännöksen sekä veto putken väärän pään ohi, missä valssi/ persjättö olivat hitaat. Pitäisi vaan entistä enemmän miettiä miten kannattaisi liikkua Ironin kanssa radalla, jotta saisin mahdollisimman hyvän vauhdin sille. Olimme kylläkin käyneet tallilla ennen treenejä ja tulimme sieltä suoraan, joten voi olla että tämä myös rokotti Ironin vauhtia, kun oli jo päässyt irrottelemaan.

Radalla ei ollut kuin yksi kontakti, A. Olen nyt muutamat treenit vapauttanut Ironin todella nopeasti, ja kisoissahan olen antanut juosta läpi ja eilen Iron ei sitten edes harkinnut pysähtymistä, vaan hyppäsi aika korkealta (selkeästi kontaktipinnalla, mutta silti...). Palautin kylläkin, mutta teki vielä toisenkin keraan saman, sen jälkeen teki kyllä oikein, mutta hitaasti. Meinaan kyllä jatkossakin vaatia pysähtymistä treeneissä, kisoissa pitää yrittää selkeämmin vapauttaa, jottei Iron pääsisi vapauttamaan itseään ennen käskyä.

Tinon kanssa tein putkilähetyksiä ennen Ironin treenejen alkamista, kivasti haki. Yritän keskittyä vauhtiin ja sen nostamiseen vielä korkeammalle.

Kommentit

  1. Missä kohtaa teit jaakotuksen? Nuo muut kohdat tunnistin, kun teimme lähes samaa rataa (A jälkeen pieni eroavaisuus). Perjättö (ja valssi) keppien jälkeen toimi myös Lunalla, mutta meillä oli kyllä tukena 2 ohjuria lopussa. Veto oli myös Lunan juttu, ei edes vilkaisut väärää putken päätä, vaikka juoksi ihan vierestä.

    VastaaPoista
  2. Meillä mentiin A:n jälkeen poikittainen hyppy edestä ja 90-asteen käännös putkeen A:n alle. Tein eka valssilla ja Iron valui ja valui, mutta jaakotuksella kääntyi heti, sitten leikkaus putkelle. Hitsi kun mä aina viljelen noita valsseja joka paikkaan varmistaen että menee oikein. Nyt kyllä rupean keskittymään niiden vähentämiseen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti