Vastoinkäymisiä ja onnistumisen tunnetta

Osallistuin taas eilen Pippinin kanssa Anne Saviojan koulutukseen. Pippin oli hyvin samantyyppinen kuin viime sunnuntain kisoissa, innostunut mutta hidas. Kipuja siltä ei löydy, mutta vauhti oli normaalia hitaampi, pitää seurata ja jumpata. Pippin teki silti hyvin ja kääntyi hienosto kunhan sain itse rytmin sujumaan. Jaakotus ja persjättö onnistuivat mallikkaasti, etenkin persjätön toimivuus on ollut ihan huikea Pippinin kanssa, eli tästä edes turhat, hidastavat valssit pois kohdista joissa persjättö sopii.

Iron saa otta ainakin pari päivää rauhallisemmin keskiviikon hyökkäyksen takia. Kävimme eilen el.lääkärillä hakemassa antibioottikuurin, joten kisoihinkaan ei ole noin kuukauteen asiaa. Iron teki pentupuomin alasmenoa mielenvirkistykseksi.

Tino pääsi vapaaharkkailemaan, ohjelmassa suora putki ja kujakepit. Putkella harjoittelimme ensin lähetystä (suoraan) avustaja-Kirsin palkatessa edessä ja sitten vastaanottoa jolloin itse palkkasin putken päässä. Kokeilin myös jäättää Tinon sekä istumaan että seisomaan hypyn (pelkät siivekkeet) taakse josta suora linja putkelle ja kutsuin läpi. Tino pysyi todella hienosti paikoillaan! Palkkauskin on toiminut paremmin, eikä Tino enää pahemmin juoksentele lelun kanssa itsekseen. Aluksi lähtee yleensä pari kertaa tekemään kierrosta, mutta saan nopeasti tulemaan luokse. Hieno poika, kyllä me pikkuhiljaa löydämme yhteisen polun!

Kommentit