Treenailua 23.9 ja muutamia uusia kuvia

Päädyin eilen treenikentälle vaikka olenkin vähän flunssassa... Halusin treenata Ironin kanssa ennen huomisia kisoja kun olen tehnyt aika pieniä pätkiä viime aikoina sen kanssa.

Ironin ja Pippinin kanssa tein viime sunnuntain piirimestiksien yksilö-agiradan hieman muokattuna. Iron menee hyvällä vauhdilla joko niin kauan kun nostaa virettä pitämäällä lelua esillä tai niin kauan kun lähetän sitä. Iron on aina lähtenyt hyvin lähetyksiin ja irtoaakin kivasti ja nämä asiat toimi eilen hyvin, mutta kaikki muu (eli käännökset) oli hidasta jos en ohjannut lelu kädessä. Tylsää, mutta pitää keskittyä siihen mikä meni hyvin ja missä vauhti toimi ja lähteä iloisin mielin huomisiin kisoihin. Teemma radat meidän vauhdissa ja niin hyvin kun päivän vire sallii!

Pippin teki radan 35 cm hypyillä ja liikkui tosi kivasti. Toimi kaikin puolin mallikkaasti! Jopa leijeröinti onnistui!

Tino pääsi tekemään pieniä harjoituksia. Ensin teimme putkea pienellä mutkalla sekä samaan putkeen hypyn kautta. Tino kesti jo hienosti minun ohjausta, kunhan en hirveästi liikkunut eteenpäin. Treenasimme lisäksi hypyn takaakiertoa ja kujakeppejä.

Tänään kävimme tallilla, tässä muutama kuva koirista päivän reissulta:
Kaikki kuvat: Pippin, Iron, Tino 2010 ja Tinos first year.

Kommentit