Torstain 2.9 treenitunnelmia

Torstaina oli vuorossa Anne Saviojan vetämät treenit joihin osallistuin Pippinin kanssa. Pippin oli mukavan vauhdikas ja teki töitä hyvin. Muistin pitää treenipätkän lyhyenä ilman liian paljon toistoja/ hinkkaamista ja Pippinin vire ei näin ollen päässyt laskemaan. Noottia tuli muutamista lähetyskulmista, jotka olivat epäselkeitä koiralle (esteet tulivat yllättäen eteen), mutta selkeämmällä ohjauksella nämä korjaantuivat. Harjoittelimme myös leijeröintiä, niin vaikeeta Pippinille, ja minullekin. Pitääpä ruveta treenamaan niitä enemmän. Muuten tuli hienoja pätkiä, persjättö onnistui hyvin ja Pippin suoritui hyvin putki-A-ansasta.

Ironin kanssa vapaaharkkasin. Teimme pakkovalsseja, lähettämistä, takaakiertoja ja kujakeppejä eri kulmista. Vauhti oli hyvä pakkovalsseissa ja lähetyksissä/ eteen-menoissa, mutta takaakierto oli hidas. Iron tulee vielä hyvin mukaan liikkeeseen, mutta itse kierto on hidas. Jatkamme vauhtiharjoituksia.

Tinokin pääsi vapaaharkkailemaan. Sain avustajan mukaan palkkaamaan/ lähettämään, teimme kujakeppejä ja suht. suoraa putkea. Kujaa mentäessä on jatkossa kiinnitettävä enemmän huomiota palkkaamiseen. Olen ajatuksissani palkannut melko ylhäältä, mutta olisi parempi että palkka olisi alhaalla jotta Tino oppisi kepittämään pää matalana.

Kommentit