SyysSkabat 5.9

Tänään oli vuorossa ensimmäiset viralliset kisat SM-kisojen jälkeen. SM-kisojen jälkeen olemme ainoastaan osallistuneet BAT-mestaruuskisoihin elokuussa ja muuten treenattu. Tällainen kisatauko ei nähtävästi tee hyvää ohjaajalle, meinasin unohtaa kisakirjat + rokotustodistukset kotiin. Onneksi muistin ne viime tipassa ennen kuin lähdin kotoolta kohti Konalaa.

Sekä Iron että Pippin osallistuivat päivän molemmille agilityradoille, tuomareina olivat Mija Jansson Ruotsista ja Esa Muotka.

Iron aloitti Janssonin radalla joka oli hyvin suoraviivainen, hauska rata. Mainio aloitusrata Ironille kisatauon jälkeen koska radalla sai käskyttää eteen ja näin ollen löytää jonkin lainen vauhti. Alku oli meillä hidas, mutta noin puolesta välistä Iron rupesi kiihdyttämään. Tuloksena oli puhdas suoritus. Muotkan radalla oli enemmän kiemuroita, mutta Iron liikkui paikoittain ihan ok vauhdilla. Kepit oli heti alussa ja niistä tuli virhe kun Iron tähtäsi kakkosväliin vaikka kulma oli helppo. Rata päätyi hylättyyn tulokseen kun Iron hyppäsi toiseksi viimeisen esteen väärinpäin, minun moka tietenkin, en työntänyt kunnolla taakse.

Ironin molemmat radat.

Pippinin kanssa suoritimme ensin Muotkan radan, tuloksena kielto + siitä yliaikaa. Jostain kumman syystä Pippin lähti kiertämään toisen esteen joka oli linjassa ensimmäisen kanssa, mistä yllätyin. On se joskus ennenkin kiertänyt esteen alussa, mutta nyt olin silti melko hyvin kutsumassa edestä. Huomasin muutenkin katsellessani ratoja videolta että Pippin hyppäsi huonoin hypyin, lieneekö siinä selitys kiertoon? Pippin oli muutenkin hitaampi kuin normaalisti. Janssonin radalta tuli kuitenkin nolla, mutta Pippinin vauhti oli edelleen kadoksissa ja hypyt huonot. Pitää seurata tilannetta.

Pippinin molemmat radat.

Kommentit