Super-treenit 20.9

Eilen oli Tinon treenit BAT:in Nuoret koirat-ryhmässä. Teimme kujakeppejä, sekä suorassa linjassa hypyn kautta että pienellä kulmalla lähietäisyydeltä. Toisena harjoituksena oli kolmen ja neljän esteen sarja, ideana irtaantuminen/ lähettäminen. Tino keskittyi hyvin eteen kun avustaja oli odottamassa palkan kanssa viimeisen hypyn takana. Teimme vielä takaaleikkausharjoitusta kahdella hypyllä (leikkaus toisella hypyllä). Ajatus oli saada koira kääntymään hyvin toisen esteen jälkeen. Avustaja merkkasi kännöskohdan lelulla ja itse lähdin liikkeelle suht. samanaikaisesti Tinon kanssa. Käännös meni pari kertaa pitkäksi, mutta kolmannella kerralla Tino ymmärsi harjoituksen ja teki loistavan käännöksen, siihen lopetimme. Super-Tino! Lepotauon jälkeen kävin vielä tekemässä suoraa putkea sekä lähettämällä että ottamalla vastaan.

Ironin kanssa tein hyppyharjoitusta 5 hypyllä. Iron oli into-pinkeenä, mutta suoriutui mielestäni hyvin. Lepotauon jälkeen teimme vielä eteenharjoitusta hypyillä ja putkella sekä käännös-/ takaakiertoharjoitusta kahdella hypyllä kahdeksikolla. Iron teki töitä tosi hyvin, super-Iron!

Pippinin kanssa tein keppiharjoituksia ja takaakiertoja. Lähetyksiä sekä kaukaa että läheltä, kepeille poispäin-käännöksiä, avokulmia ja sivuetäisyyttä. Pippin oli aivan innoissaan ja teki hommia tosissaan. Super-Pippin!

Ihanaa kun välillä melkein kaikki menee nappiin, super-koiria minulla :)

Kommentit