RIMA:n kisat 25.9, 2 x agi ja 1 x hyppis

Ironin doping-varoaika meni eilen umpeen, joten pääsimme tänään osallistumaan RIMA:n kisoihin. Oli muuten aika luksus päivä, kun olin ilmoittanut vaan Ironin kisoihin, eikä päivä sitten venynyt hirveän pitkäksi kun miniluokan startit olivat peräkkäin.

Kävin tekemässä muutaman hypyn alkuverryttelynä ennen päivän ensimmäistä rataa, joka oli Johanna Wüthrichin tuomaroima agilityrata. Mielestäni Iron oli aika tahmea ja hidas verryttelyhypyillä ja eka rata olikin sitten todella tahmea. Heti toisella esteellä tuli hylly kun Iron ei lähtenyt pakkovalssilla hyppäämään toista estettä vaan meni ohi. En ehtinyt estää ohtista kun olin jo itse lähtenyt liikkumaan esteen ohi sivusuunnassa. Olin radan jälkeen sitä mieltä että Iron jäi pakkovalssissa käteen kiinni eikä sen takia lähtenyt hypylle, mutta videota katsellessa vaihdan ohjaavaa kättä pakkovalssissa todella huonosti ja tämän takia Iron luultavasti ei lukenut hyppyä. Loppuradan tahmeus saattoi hyvin johtua siitä, että Iron huomasi että tuli virhe kun jäimme pyörimään siinä kakkos-esteellä. Koko loppurata oli hidas, mutta meni sentään kepeille nätisti ja persjättö keppien päähän onnistui hyvin.

Kasasin itseni toiselle radalla, joka oli Heidi Viitaniemen tuomaroima hyppyrata, ja Iron kulkikin jo paremmin, vaikkei kovaa mennytkään. Harmillinen hylly tuli keppien jälkeen kun Iron lähti sivulle suorittamaan rengasta. Keskityin keppien tsemppaamiseen kun tuntui että olivat hitaat ja siitä kun nousin pystyyn ja lähdin putkea kohti, niin samalla vasen käsi heilahti rengasta kohti ja sinnehän Iron meni. Loppurata sujui kuitenkin nätisti. Harmittaa kyllä, aika hyllynkin kanssa olis hyvin riittänyt ihanneaikaan ja tuonut meille tuplanollan.

Kolmas rata oli agilityrata, tuomarina edelleen Heidi Viitaniemi. Iron tuntui radalla hieman väsyneeltä, mutta teki virheettömän radan. Olen itse tyytyväinen siihen että sain kaikki 3 persjättöä onnistumaan radalla :) Niitä olisi syytä käyttää enemmän sekä Ironin että Pippinin kanssa koska eivät hidasta vauhtia niin kuin valssit.

Ironin 3 rataa.

Pippin ja Tino olivat turisteina mukana.

Kommentit