Pientä vapaaharkkaa la 11.9

BAT:illa oli jäsenkatselmus viime lauantaina ja olin mukana arvioimassa hakijat koulutustiimiläisenä, ja kun kerran kentälle olin menossa otin koiratkin mukaan.

Tinon kanssa tein kujakeppejä ja suoraa putkea sekä lähettämällä että ottamalla vastaan. Yritän pikkuhiljaa totutella sitä minun liikkeeseen lähetystilanteissa. Eilen (su) kävimme lisäksi metsässä harjoittelemassa puun kiertoa. Huomasin saman asian mitä olen huomannut agi-kentällä: Tino jaksaa keskittyä ohjauskuvioon/ tehtävään pari kertaa ja tekee sen tosi hienosti, mutta sitten aivot jäävät tauolle eikä kuviosta tule enää mitään. Tuntuu hassulta kun on pyytänyt Tinoa kiertämään puuta pari kertaa ja homma menee tosi hyvin riemukkain palkkioin, mutta sitten kolmannella kerralla Tino ei enää millään voi ymmärtää mikä homman nimi olikaan ;) Tämä taitaa etenkin päteä uusiin harjoituksiin missä vauhti on yhtenä tekijänä. Opin koko ajan uutta tehdessäni asioita Tinon kanssa! Ja edelleenkin: maltti on valttia!

Ironin kanssa tein lauantaina pentupuomin alasmenoa ja kujakeppejä. Kipuja ei enää tunnu olevan keskiviikon hyökkäyksen jäljiltä, Iron venyttelee ja taipuu hyvin joka suuntaan. Sekä Iron että Pippin pääsivät vielä jäsenkatselmuksen jälkeen tekemään katselmuksessa käytettyä rataa. Molemmat toimivat ihan kivasti, Iron teki todella hienon A:n kontaktin, nopean ja varman! Pippinin kanssa kokeilin hyppyjä eri korkeudella, 30-45 cm, huomaa kyllä selkeästi että 40-45 cm hypyt aiheuttavat enemmän työtä.

Kommentit