Iloista meininkiä

Eilen oli taas Anne Saviojan agitreenit Pippinin kanssa. Tällä kertaa osa rimoista oli 40 cm, jokunen 35 cm ja muutama vinossa (käännöksissä olevia hyppyjä) 35-40 cm. Nyt Pippinin vauhti oli taas kohdillaan ja vire hyvä. Jokunen kaarros levähti ja pari kertaa Pippin ajautui välistävedossa esteen väärälle puolelle (eli ei tullut välistä), mutta nämä olivat puhtaasti ohjauksesta johtuvia. Kaikin puolin hyvät harkat!

Tinon kanssa tein ensin kujakeppejä ilman avustajaa. Kokeilin sekä viedä lelu keppien päähän palkaksi että jättää Tino odottamaan ja itse mennä ottamaan vastaan. Kumpikaan tapa ei mielestäni ole ihan ihannetapa Tinon kohdalla. Jättämällä lelu keppien päähän (olen vienyt reilun matkan päähän keppien loppumisesta) Tino valmistautuu jo kujaa juostessa hyökkämään lelulle ja tekee sellaisia jänishyppyjä matkan varrella - ei ehkä paras mahdollinen kepitys-tekniikka ;-) Kun taas itse menen ottamaan vastaan, niin on se tylsä puoli että joutuu jättämään Tinon paikoilleen istumaan/ seisomaan ja silloin en pysty ollenkaan ottaman kulmia. Lisäksi minusta tuntuu että Tino keskittyy enemmän minun luoksetulemiseen kuin esteen suorittamiseen. Pienen tauon jälkeen tein kujaa uudestaan avustaja-Leenan palkatessa kujan päähän ja tämä tuntuu hyvältä tavalta. Kulmia Tino ei vielä kestä, mutta suoraanlähetys etäisyydeltä menee hyvin. Pitää aloittaa kulmat läheltä ja tosi lievinä. Tino pääsi vielä juoksemaan suht. suoraa putkea, sujui innokkaasti.

Iron ei tällä kertaa päässyt tekemään mitään kun kävimme päivällä fyssarin luona Aistissa. Kävimme viimeksi 5 viikkoa sitten ja silloin tuli kotiläksyksi takapään vahvistaminen ja rangan taivuttelua. Kotiläksy oli tehty huolellisesti ja Anu Rautakallio oli sitä mieltä että pikkumusta on priimassa kunnossa. Olen itsekin huomannut että takapään käyttö on ollut parempaa ja oli kiva kuulla että fyssari oli samaa mieltä. Viime viikon hyökkäyksestäkään ei ollut mitään tunnettavissa rangassa tai lihaksissa. Pistohaavat ei vielä ole ihan parantuneet, mutta ovat ihan siistit.

Kommentit