HSKP-mestaruudet 19.9

Eilen oli Helsingin seudun kennelpiirimestaruudet, itse en kuulu tähän piiriin, mutta osallistuin yksilöradoille koska Pippin oli sitten BAT:in medi joukkueessa. Ajattelin että on hyvä saada kisaratoja alle ja olinkin ilmoittanut sekä Pippin että Ironin agi- ja hyppyradoille, mutta Iron ei tietenkään saanut osallistua antidopingin takia.

Ritva Herralan aamupäivän hyppyrata oli mukavan oloinen rata, hieman pelkäsin toiselle putkelle menoa koska siinä oli rengas lähettyvillä sekä vientiä kepeille koska sielläkin oli yksi hyppy hieman syötillä, mutta ajattelin että selviämme kunhan olen tarkkana. No joo, hylly tuli sitten jo kolmannella esteellä kun en malttanut varmistaa Pippinin linjaa hypylle ja Pippin tuli sitten välistä ja hyppäsi hypyn väärään suuntaan. Jatkoimme kuitenkin ja toinen hylly tuli kun taas kiirehdin/ laskottelin ohjauksen kanssa ja Pippin hyppäsi taas yhden hypyn väärään suntaan. No, jatkettiin vielä ja, kappas vaan, KOLMAS hylly tuli sitten keppiviennistä kun lähestyessä sain loistoidean kokeilla lähettää Pippinin kauempaa kepeille. Niin, olisi voinut edes lähettää kunnolla, mutta ei, Pippin pääsi sitten hyppämään yhden ylimääräisen hypyn. Huoh, olipa kiusallista, tuollainen pohjanoteerau! Kuvaaja-Pasin kommentti "Joku ei ollut ihan hereillä" osui ja upposi.

Kävimme sitten koton syömässä ja latautumassa Anne Saviojan agirataa vartenn. Alkurata oli hidas (esteet 1-4), mutta olikin kuvio jossa itse jouduin olemaan paikoillani, joten en päässyt liikkeellä ohjaamaan. Noin puolessa välissä ylimääräinen este koitui taas meidän kohtaloksi, seurauksena hylätty tulos. Taitaa olla ennätys, 2 hylättyä rataa Pippinin kanssa samana päivänä. Agi-radalta tuli toinenkin hylly kun menin kokeilemaan tiukempaa käännöstä ja Pippin tuli esteen ohi kun taisin samalla unohtaa käskyttää hyppyä. Johan oli loisto-fiilis ratojen jälkeen. Tästäkin radalta tuli seurakaverilta kommentti ettei ole nähnyt noin huona rataa minulta ja Pippiniltä aikaisemmin, ja ei voi kuin olla samaa mieltä.

No, kai tämä yleinen nöyryytys pisti sen verran häpeämään että joukkueradalle oli otettava itseään niskasta kiinni! Nyt oli asenne kohdallaan ja tsemppasin oikeasti, jotta kaikki onnistuisi. Kaikki kohdat paitsi yksi takaaleikkaus lopussa onnistuikin tosi kivasti. Pippin ei reagoinut takaleikkaukseen ja teki hirveän kaarteen, mutta tuloksena oli silti nolla ja joukkueemme sijoittu 3 nollalla 3. piirimestaruuksissa.

Pippinin radat, käänteisessä järjestyksessä ;) Eli joukkuerata, agirata ja sitten hyppyrata, oli pakko laittaa toi pohjanoteeraus viimeiseksi.

Iron ja Tino olivat kisaturisteina. Ironin kanssa tein vähän käännöksiä ja lähetyksiä ulkokentällä ja vauhti oli tosi kiva! Tino pääsi vuorostaan leikkimään veljensä Viirun kanssa, pojilla oli hauskaa!

Kommentit