VOI-luokan korkkaus helteessä (jäimme luokalle)

Viime lauantaina koitti se päivä, kun korkkasimme Devinin kanssa VOI-luokan tokossa. Oli kevään ensimmäisiä hellepäiviä  kyllä kai Suomessa voi puhua helteestä, jos lämpötila nousee yli 20 asteen? Lämmintä oli kuitenkin ja se taisi jännityksen lisäksi näkyä tekemisessä. Useista hyvistä pisteistä huolimatta koin, ettei Devin ihan ollut iskussa, vaikka tekikin tasaisen siistiä jälkeä, paitsi tunnarissa ja paikkiksessa.
Virheet rokottivat sen verran, että jäimme toistaiseksi luokalle. Keräsimme yhteensä 248 pistettä, eli 2-tuloksen verran. Sillä olimme sijalla 2./6. Tuomarina meillä oli Susanna Berghäll. Tässä liikekohtaiset pisteet:
Liikejärjestys oli luoksari, L (seiso - istu), ohjattu, seuruu, ruutu, kaukot (i-s-m-s-i-m), tunnari ja hyppynouto. Viimeisenä oli paikkis. Liikkeet menivät aika lailla osaamistasomme mukaan.

Kaukoissa oli erityisen tyytyväinen siihen, että Devin teki kaikki vaihdot ja vielä oikein. Niissä on nyt välillä ollut hieman ongelmia ja kehän ulkopuolella Devin ei muutamina kertoina kyennyt tekemään ensimmäistä vaihtoa, vaan jäi vaan makaamaan.

Tein yhden tunnarin ennen kehää ja sen Devin teki tosi hienosti, joten tunnarin suhteen oli ihan hyvä fiilis ennen kehää. Kehässä Devin kuitenkin keskittyi tunnareita viedessä lähinnä kehän ulkopuolella tapahtuviin seikkoihin ja oli sitten ihan omissa maalmoissaan antaessani sök-käskyn. Flirttipoika Devin oli ilmeisesti kiinnittänyt huomionsa kehän ulkopuollella oleviin ihaniin koiriin ja oli pokkana ravaamassa nenä pystyssä ja häntä liehuen ulos kehästä. Jouduin sitten pariin kertaan pysäyttämään ja ohjaamaan uudelleen tunnareille. Devin olikin sitten tosi pätevä, kun ehti tunnareihin asti: otti heti omansa, mutta sylkäsi kyllä sitten kapulan jalkoihini, kun oli tullut sivulle.

Hyppynouto oli muuten siisti, mutta Devin kolautti estettä paluussa. Mikälie virhearviointi, este oli kuitenkin vaan 4 lautaa. Tässä video yksilöliikkeistä:


Paikkiskehän kehäänmenossa Devinin keskittyminen oli jotenkin ihan herpaantunut ja alun perusasennossa poika oli ihan omissa maailmoissaan. Olimme 5. koirakko 6 ryhmässä. Devin vaati tuplakäskyt sekä maahan että sivulle, joten niistä -4 pistettä.
Lauantaista tähän päivään: Devin pääsi tänään käymään hieronnassa Koirien Hyvinvointikeskuksessa Tytti Kuuselan luona. Devinillä oli isompi jumi selkälihaksissa oikealla puolella ja tämä oli aika sitkeä ennen kuin lähti aukeamaan. Nyt Devin saa ottaa pari päivää rauhallisemmin.
SaveSave

Kommentit