Helletreenit

Vapaaharkkasin hetken Tinon kanssa eilen Ojangossa, olipa lämmintä!

Aloitimme alastulokontakteilla vahvistamalla paikkaa. Ongelmana oli taas ettei Tino halua herkkuja palkaksi, eli sitten on vaikeata vahvistaa paikkaa. Toki äänelläkin voi kehua, mutta herkku toimisi siinä lisänä hyvin, jos siis toimisi… Tein muutamia kertoja ja näytin aina oikean paikan Tinolle, kun ei se sitä tarjonnut.

Tein lisäksi vielä treenien lopuksi alastuloja nopealla vapautuksella kontaktilta putkeen, muttei Tino siinäkään tarjonnut kontaktiasentoa itsenäisesti. Onneksi satuin illan päätteeksi törmäämään Jaakkoon, joka sanoi ettei minun nyt pidä tehdä asiasta ongelmaa ja vaihtaa metodia, kun Tinohan on kuitenkin osannut alastulon hyvin. Mietin tätä hetken ja päätin että otan tehotreenikuurin kontaktiasennon kanssa kotona ja kentällä samoilla metodeilla millä alun perin opetin ne, eli en auta Tinoa paikan löytämiseksi, vaan pyrin siihen että poika itse hiffaa mitä haen. Kun tämä asia on jo kertaalleen opetettu, niin pakkohan Tinon on vielä osata se. Onhan?

Kontaktitreenien välissä tein kujakeppejä. Otin kolme toistoa sekä avo- että umpikulmasta (vajaa  90 astetta) hypyn kautta (eli yht. kuusi toistoa). Kavensin aina kahden toiston välein ja kuja olikin melko kapea lopuksi. Tino malttoi hienosti pysyä kapeassakin kujassa ja haki kulmat hyvin ja jatkoi hyvin kujaa vaikka tein muutamat tiukat takaaleikkaukset ja muutamat vedätykset. Kati lisäksi mainitsi että Tinolla on hyvin pää alhaalla pujottelussa. Tämä oli kiva kuulla, koska Tinolla oli ainakin nuorempana usein pää turhan pystyssä.

Kommentit